Branche info

Laag BTW-tarief: Profiteer nu van het verlaagd BTW-tarief 
Voor binnen- en buitenschilderwerk aan particuliere woningen (met een permanente woonbestemming), die ouder zijn dan 2 jaar, mogen wij u een verlaagd BTW-tarief van 9% in rekening brengen. Ook het aanbrengen van behang valt binnen de regeling. 

Het reguliere BTW-tarief is 21%. Als u in aanmerking komt voor het verlaagde BTW-tarief betekent dit dat de kosten van de opknapbeurt van uw huis dus 12% lager uitvallen, dat is natuurlijk een aantrekkelijk verschil.

Tevens is er momenteel een regeling voor renovatie waarbij we ook op herstel van isolerende beglazing 9% BTW (op de arbeid) in rekening mogen brengen (bij woningen met een permanente woonbestemming).


Onze OnderhoudNL-erkenning biedt u de zekerheid van vakwerk

Als u op zoek bent naar een kwaliteitsschilder, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons AF-keurmerk garandeert dat u met een betrouwbare vakman in zee gaat die topkwaliteit werk levert. Als schildersbedrijf met een AF-keurmerk staan wij bovendien voor: 
* een duidelijke offerte, 
* goede afspraken die worden nagekomen 
* en een uitstekende service met een garantie op het afgeleverde werk.

 

Het OnderhoudNL-keurmerk
                                                                                                                                                              

Dit keurmerk is in het leven geroepen door brancheorganisatie Koninklijke Vereniging Fosag Het wordt alleen toegekend aan bedrijven die in het bezit zijn van alle vak- en bedrijfstechnische diploma's. Wij worden ieder jaar grondig geïnspecteerd. En bovendien werken we volgens leveringsvoorwaarden, die mede zijn opgesteld door Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond.

 

Als OnderhoudNL-schilder garanderen wij:
- Minimaal 2 jaar garantie op buitenschilderwerk 

- Minimaal 4 jaar garantie op binnenschilderwerk 

- Een complete en duidelijke offerte 

- De onderwerping aan de onafhankelijke GeschillencommissieWilt u meer weten over het OnderhoudNL-keurmerk? 
Kijk op de website van OnderhoudNL